Svømmeskolen

Vi anbefaler også et besøk hos våre andre viktige støttespillere


SKÅNLAND SPORTSKLUBB SVØMMESKOLE

 

Svømmegruppa i Skånland sportsklubb drives av flere engasjerte svømmetrenere og innstruktører. Vi er opptatt av at barna skal ha en positiv opplevelse i bassenget. Dette gjør at de blir gode svømmere som kan være trygg i vann og beherske grunnleggende livredning og varsling.

 

Sportsklubben driver en svømmeskole i regi av Norges svømmeskole, som er initiativ av Norges svømmeforbund.

 

Vi utdanner årlig nye instruktører som følger grunnleggende og videregående kurs gjennom Norges Svømmeforbund.

De som vil følge sitt barn i en gruppe på 5 stk, kan ta kontakt så ordner vi med nødvendige kurs og oppfølging oppover kursstigen.

 

Svømmeskolen inneholder totalt 8 kurs på 8-12 kursdager i hvert kurs. Kursene er bygger på naturlig progresjon fra vanntilvenning til teknisk beherskelse i alle 4 svømmeartene.

For mer informasjon om svømmekursene gå til www.tryggivann.no

 

Veien videre fra svømmeskolen er enten direkte til svømmetrening på vår D gruppe eller et kurs med blanding av svømmetrening og mestring basert lek i vann.

 

Hvis du ønsker at ditt barn skal følge et av våre kurs på svømmeskolen så ta kontakt med oss.

Alternativt kan du gå inn på www.tryggivann.no og registrere deg og ditt barn, da kan du sette han/hun på ventelisten som ligger under Skånland Sportsklubb. Trenergruppa plasserer barnet på et kurs som passer mestringsnivået.

 

Vil du være innstruktør?

Hvis du selv kan og har tid til å være instruktør, hjelper vi deg med nødvendige kurs og oppfølging slik at du kan sterte et svømmekurs. Dette sikrer ditt barn kursplass, kursinstruktørene betaler selvfølgelig ikke for sitt barn på kurset.

Vi er avhengig av nye instruktører som kan kjøre kurs for svømmeskolen. Hvert år utdanner vi nye instruktører i enten grunnkurs eller videregående innstruktørkurs.

 

 

Kontaktperson for Svømmeskolen :

Harald Nygård tlf. 41230516  svommegruppa@skanlandsportsklubb.no

Ellinor Dahlen tlf 45690416   

 

Eller bruk mail skjema under

Send oss en mail

 
 
 
 

                   SKÅNLAND SPORTSKLUBB           POST@SKANLANDSPORTSKLUBB.NO         TLF 45048156